Az adatmentésről általában

Az elmúlt 10-15 év felgyorsult informatikai fejlődésének eredményeképpen egyre több adattároló eszközzel és rajtuk egyre több (fontos és kevésbé fontos értékes és értéktelen pótolhatatlan vagy éppen pótolható) adattal rendelkezünk, melyek sajnos a legtöbb esetben egyetlen egy példányban tárolódnak valamilyen adathordozón. Csakhogy ezek az adathordozók is esendőek, így meg is hibásodnak. Murphy törvénye szerint pedig „ami elromolhat, az el is romlik”. Teszi ezt akár váratlanul, minden előjel nélkül, a lehető legrosszabbkor.

Minden adat menthető?
Konkurens adatmentő cégek szeretik magukat úgy reklámozni, hogy "közel 100%-os sikeresség, vagy 99,9%-os sikeresség" stb. Ez így mind szép, csak éppen nem igaz. Az igazság az, hogy sajnos előfordulnak olyan esetek, események - reméljük pont nem az Öné - melyek következtében az adatmentés nem megoldható. Ezek lehetnek súlyos fizikai sérülések, vagy olyan logikai hibák felülírások, melyek olyan mértékű adatveszteséget okoznak, hogy az adatmentés nem vagy csak részben esetleg kompromisszumokkal végezhető csak el.

Létezik olcsó adatmentés?
Ahogy vesszük. Helyesen talán úgy lehetne fogalmazni inkább, hogy reális árú adatmentés létezik. Ahhoz, hogy magasz színvonalú munkát tudjunk nyújtani, a lehető legújabb eszközökkel tudjunk dolgozni (ezzel az Ön adatainak visszaállítására sokkal nagyobb az esély) bizony el kell kérnünk az adatmentés árát. Ígérjük azonkabn, hogy az adatmentéseket a lehető legolcsóbban, azon az áron vállaljuk el amelyen még gazdaságosan üzemelve tudunk működni úgy, hogy minden szükséges - lehetőségek között a legmodernebb - eszközt, berendezést beszerzünk, kollégáink szaktudását a lehető legmagasabb szinten tartjuk..

Honnan tudjam, hogy megbízhatok Önökben?
Erre 25 évünk a legjobb érvünk. Tekintse meg referenciáinkat, ők is hozzánk hozták elveszett adataikat visszaállításra.

,- (1)-