Rendszervisszaállítás!

Cégünk, ellentétben sok más adatmentő céggel, nem csak adatmentéssel foglalkozik. Az informatikában eltöltött közel 25 év tapasztalattal a hátunk mögött sok mindennel találkoztunk, melyből talán Ön is profitálhat. Sikeres adatmentést követően ugyanis nem feltétlenül ér véget a folyamat azzal, hogy átadjuk a lementett adatait valamilyen Ön által biztosított vagy tőlünk vásárolt adathordozón.

Képesek vagyunk arra is – persze ha ezt az adatmentés lehetővé teszi -, hogy a régi rendszerét (notebook, szerver, virtuális gép) újraindítsuk akár pont attól a ponttól ahol megállt. Segítségére legyünk akár Önnek akár rendszergazdájának, hogy a lehető leggyorsabban újrainduljon a munka. Tudjuk, hogy ez nem minden esetben lehetséges, hiszen mindez az adathordozó/adatok sérülésének mértékétől is nagyban függ. A vállalati szegmensben eltöltött majdnem negyed évszázad alatt nagy tapasztalatot szereztünk a hálózati kiszolgálók (szerverek) építésében, karbantartásában, a hálózati adattárolók (NAS, SAN, DAS) lelki világát is jól ismerjük. Abban biztosak vagyunk, ha tudunk és Ön igényli, segítünk abban, hogy minél hamarabb minden a „régi kerékvágásban” folyjék tovább. Az adatmentés befejeztével, vagy akár már az adatmentés megkezdés előtt is megbeszélhető mire lehet számítani, milyen lehetőségek lesznek/vannak ha sikerül/sikerült az adatmentés.

Óradíjunk 8.000Ft - 12.000Ft+ÁFA az elvégzendő feladattól függően.

Néhány általános eset a múltból a teljesség igénye nélkül:


Sorolhatnánk még tovább a különféle eseteket, ezzel azonban nem rabolnánk tovább az idejét. A fenti esetek csak példaként szolgálnak arra, hogy tudja, nálunk többre is számíthat, mint egy egyszerű adatmentés.

,- (1)-